LIVERPUL SE VRATIO IZ MRTVIH: Liga šampiona ponovo je REALNOST, Salahov het-trik asistencija na King Paueru (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Redsi" ponovo dominiraju.

LIVERPUL SE VRATIO IZ MRTVIH: Liga šampiona ponovo je REALNOST, Salahov het-trik asistencija na King Paueru (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula upisali su nova tri boda pobedom na gostovanju Lesteru u meču 36. kola Premijer lige. Izabranici Jirgena Klopa slavili su na King Pauer stadionu rezultatom 3:0.

 

 

Dobro je Lester otvorio meč, stajao visoko i radio tačno ono što je trebalo. I iz toga uspeo da pripreti u 13. minutu kada je dobar pokušaj Džejmija Vardija zaustavio Alison Beker. I to je trajalo sve do 33. minuta kada je odličan centaršut Mohameda Salaha sjajno je ispratio Kurtis Džons koji je odlično poslao loptu u mrežu.

Ni dva minuta nisu protekla, ponovo su se u istim ulogama našli Salah i Džons. Egipćanin je još jednom proigrao Džonsa koji snažnim udarcem ponovo trese mrežu.

Salah je upisao treću asistenciju na ovom meču u 71. minutu. Sjajno je sa ivice kaznenog prostora pogodio Trent Aleksander-Arnold.

Liverpul nakon novog trijumfa prišao Njukaslu i Mančester junajtedu na deobi trećeg i četvrtog mesta, ali sa utakmicom više u odnosu na rivale u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Do kraja sezone, izabranicima Jirgena Klopa ostala su još dva meča – kod kuće sa Aston Vilom (20. maj) i u gostima Sautemptonu (28. maj). Junajted ima gostovanje Bornmutu (20. maj), meč sa Čelsijem kod kuće (25. maj) i duel sa Fulamom kod kuće (28. maj). Njukasl takođe treba da odigra još tri meča – sa Brajtonom (18. maj) i Lesterom (22. maj) kod kuće i sa Čelsijem u gostima (28. maj).

Lester je sve dalje od opstanka u ligi, dva kola pre kraja je pretposlenji na tabeli sa 30 bodova, dva manje od Lidsa koji je prvi iznad zone ispadanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading