ALEGRI SE HVATA ZA GLAVU! Juventus u OZBILJNOM problemu, nova POVREDA pred MEČEVE ODLUKE!

Autor:

Sport

15.05.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torinska "stara dama" moraće bez velike zvezde.

ALEGRI SE HVATA ZA GLAVU! Juventus u OZBILJNOM problemu, nova POVREDA pred MEČEVE ODLUKE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa imaju više nego turbulentnu sezonu.

Klub iz Torina je kažnjen oduzimanjem 15 bodova u Seriji A zbog finansijskih malverzacija, zatim je ta kazna poništena i Juve se vratio u borbu za Ligu šampiona, a u Ligi Evrope četa Masimilijana Alegrija stigla je do polufinala gde je u prvoj utakmici odigrala nerešeno sa Seviljom (1:1).

Pred revanš u Španiji Masimilijano Alegri dobio je nove loše vesti zbog kojih može samo da se hvata za glavu! Naime, tek što se vratio na teren, Francuz Pol Pogba doživeo je novu povredu.

 

 

Prvi put ove sezone Pogba se našao u startnoj postavi na utakmici protiv Kremonezea, ali već u 24. minutu morao je da izađe iz igre. On se povredio prilikom jednog centaršuta, a ubrzo je uplakan napustio teren.

Pol će morati da prebrodi i ovu povredu, koja nije iznanađenje kada si odsutan godinu dana. Žao nam je, ali moramo da kakav je stepen povrede - rekao je Alegri posle utakmice koju je Juventus dobio rezultatom 2:0.

 

 

Ove sezone Pogba zabeležio svega 10 nastupa u dresu Juventusa u svim takmičenjima, a na terenu je ukupno proveo samo 161 minut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading