NEOČEKIVANO! Stranac manje na Marakani!

Autor:

Sport

15.05.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda rešila je jedan problem.

NEOČEKIVANO! Stranac manje na Marakani!

Foto: Starsport

Jegor Prucev i Kings Kangva

Fudbaleri Crvene zvezde na dominantan način osvojili su titulu u Superligi Srbije, te će se naredne sezone naći u grupnoj fazi Lige šampiona.

Tim sa Marakane imaće priliku da u nastavku sezone stigne i do duple krune pošto je u Kupu došao do polufinala gde će u sredu, 17. maja, igrati protiv TSC-a. Neposredno pred ovu utakmicu na adresu Zvezde stigle su fenomenalne vesti.

Naime, crveno-beli rešili su jedan problem, te će u nastavak sezone ući sa jednim strancem manje. Ruski fudbaler Jegor Prucev dobio je srpsko državljanstvo, a sve je potvrđeno u "Službenom glasniku" (39/2023).

Republika

Foto: Starsport

Jegor Prucev

 

Prucev je na Marakanu stigao letos, a pre Zvezde nosio je dres Sočija. Plaćen je 900.000 evra, a u dosadašnjem toku sezone odigrao je ukupno deset utakmica u svim takmičenjima i namestio je jedan gol.

Nema sumnje da će sada dobiti veću šansu jer više nije stranac, te će imati priliku da se nametne i ostane u klubu i pored toga što je za njegove usluge zainteresovano nekoliko timova, a najuporniji i najkonkretniji je Bazel.

Jegor Prucev ima 20 godina, a sada je postao drugi stranac sa srpskim pasošem u aktuelnom sastavu Crvene zvezde. Uz njega, naš pasoš ima još i Gelor Kanga, dok se kao stranci vode Osman Bukari, Kings Kangva, Irakli Azarov i Aleks Vigo, kao i Piter Olajinka koji na leto stiže na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading