UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli u velikom PROBLEMU!

Autor:

Sport

13.05.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Novi Pazar sa ubedljivih 4:0 (1:0) u 35. kolu Mozzart Superlige Srbije.

UŽASNE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli u velikom PROBLEMU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

"Brđani" su deklasirali goste sa obale Jošanice i još više se približili plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ujedno, izabranici Dušana Kerkeza su pobegli TSC-u za tri boda i sada su oni na drugom mestu, koje garantuje učešće u doigravanju za najelitnije klupsko takmičenje, ali Topolčani nešto kasnije (20.30) igraju svoj meč na "TSC areni" protiv Voždovca. Ukoliko slave, četa Žarka Lazetića vratiće se na vicešamiponsku poziciju, zbog boljeg međusobnog učinka.

Vođstvo Čukaričkom doneo je kapiten Marko Docić već u 10. minutu, kada je sigurno realizovao jedanaesterac.

Ispromašivali su se domaći fudbaleri do poluvremena, stvorili nekoliko prilika, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Najbliži drugom pogotku bili su preko Aganspahića, čiji je šut zaustavila stativa.

Foto: Starsport

 

Efikasnost "brđana" proradila je u nastavku utakmice, pošto je već u 50. minutu na semaforu bilo 2:0. Ponovo je kapiten Docić izmešao odbranu Pazaraca, dodao Bojanu Roganu koji se odlučio da pošalje loptu ka golu, na njegovu sreću, a na nesreću gostiju, neoprezno ju je zahvatio Rubežić i postigao autogol!

Na ubedljivih 3:0 povisio je Nemanja Tošić, da bi tačku na sjajno izdanje i trijumf Čuke stavio Almir Aganspahić, svojim prvim golom u belo-crnom dresu.

Ovom pobedom Kerkezovog tima ne raduju se u Humskoj, pošto "brđani" sada beže sedam bodova Partizanu i samo još jedna pobeda ili dva remija dele ih od toga da "parni valjak" ni teoretski više ne može da ih stigne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading