SEVALE PESNICE, RADILI I NOŽEVI: Golman Rosić nije prvi naš fudbaler koji je hapšen!

Autor:

Sport

13.05.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan priveden jer je momku polomio vilicu, braća Vranješ se takođe tukla u provodu, dok je Čelar potegao sečivo.

SEVALE PESNICE, RADILI I NOŽEVI: Golman Rosić nije prvi naš fudbaler koji je hapšen!

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba u četvrtak uveče odjeknula je vest da je uhapšen fudbalski reprezentativac Srbije u Nišu. Ubrzo se otkrilo da je u pitanju golman niškog Radničkog Dragan Rosić, koji se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a branio je i na turneji "orlova" u SAD.

On je završio iza rešetaka bar na 48 sati zbog tuče u noćnom provodu u kojoj je, navodno, jednom mladiću naneo teške telesne povrede, zbog čega je reagovala policija, a na redu je tužilaštvo.

POČELO SVAĐOM

Kako je saopštila policija, on se sumnjiči da je na ulici više puta udario jednog 20-godišnjaka u glavu i telo, pa je mladić s teškim telesnim povredama zbrinut u Kliničkom centru u Nišu, dok je golman, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu. Prema informacijama iz Niša, Rosić i momak su se posvađali u noćnom klubu, a onda su rešili da se razračunaju ispred objekta.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Rosić

Golman nije sam učestvovao u tuči, ali je on bio taj koji je tukao pomenutog mladića i naneo mu ozbiljne povrede, odnosno navodno mu je slomio vilicu, šutirajući ga dok je ovaj bio na podu. O daljoj Rosićevoj sudbini odlučivaće nadležni organi, Radnički će sigurno zauzeti određeni stav i očekivano izreći određene sankcije, a ne bi bilo iznenađenje da svoj strogi sud iskažu Piksi i ostali nadležni iz tabora "orlova".

Mladenović pesničio rivala

Početkom meseca je na stub srama u Poljskoj stavljen i reprezentativac Srbije Filip Mladenović jer je u finalu Kupa Poljske pesničio fudbalere Rakova.

Ozbiljne krošee je redom zadavao Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Kaslosu, pa je moralo da reaguje obezbeđenje. Mladenović se ubrzo izvinio rivalima, ali ga to nije spaslo suspenzije na tri meseca.

Ozbiljan incident van terena, odnosno kada utakmica nije u toku, nije retkost u svetu fudbala, a u tučama su u više navrata učestvovali i srpski fudbaleri. Tako je još svež primer tuče u Banjaluci u kojoj su učestvovali Ognjen Vranješ i njegov brat Stojan, koji su potom i uhapšeni. Oni su u provodu juna 2020. naneli teške telesne povrede jednom mladiću kada su napali njega i njegovu devojku.

IZBEGNUTA TRAGEDIJA

Tuča je tragično mogla da se završi i u slučaju Dušana Čelara, nekadašnjeg fudbalera Zemuna i više srpskih klubova, a sada Sinđelića. On se novembra prošle godine posvađao sa prijateljem Milošem Čudićem dok su igrali igrice u stanu u Banjaluci, a onda je sevnuo nož pa je nesreći mladić, takođe fudbaler, uboden u vrat i plećku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading