KAKO ĆE PARTIZAN PROTIV REALA U MAJSTORICI? Čim kreneš da ih udaraš, odmah kukaju kod sudija!

Autor:

Sport

07.05.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije pričao o "kraljevskom klubu".

KAKO ĆE PARTIZAN PROTIV REALA U MAJSTORICI? Čim kreneš da ih udaraš, odmah kukaju kod sudija!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaši Partizana i Real Madrida igraju veoma zanimljivu četvrtfinalnu seriju plej-ofa Evrolige, pošto u prva četiri duela nijednu pobedu nije ostvario domaći tim.

Crno-beli su otvorili seriju sa dva brejka, ali nisu uspeli da ih materijalizuju pred grobarima, jer je "kraljevski klub" odgovorio na isti način.

Uoči majstorice koja se igra u Madridu je o svemu pričao bivši reprezentativac Srbije Vladimir Micov.

U Realu sigurno nisu mogli da zamisle da će im Partizan napraviti ono što se desilo. Gledam to i kroz sve što sam prošao u svojoj karijeri, razmišljao sam: 'Okej, 2:0 je za Partizan, to je to', da će se rešiti u Areni. Onda su krenule igrarije i spekulacije da treba Partizan da izgubi treću da bi na Fajnal foru imao ceo tim na raspolaganju za polufinale... Moguće je da je sve to što se provlačilo kroz novine uticalo malo i na psihu i stanje u taboru Partizana - rekao je Micov za "Mozzart sport".

Republika

Foto: Profimedia

Vladimir Micov

Potom je objasnio kako je to igrati protiv "kraljevskog kluba".

Kroz karijeru nikada nisam voleo da igram protiv Reala. Potrefi se da ih dobijemo, a oni su takvi, ne trpe kontakt što sam uvek mrzeo. Kada kreneš da ih udaraš, oni kukaju, žale se sudijama i nerviraju te. To se desilo u prve dve utakmice, Partizan je to znao da izbalansira i zato je dobio. Onda se u trećoj i četvrtoj utakmici desilo potpuno suprotno, jer Real nije imao šta da izgubi. Desila se ona tuča, kazne su izrečene, shvatili su da moraju da hvataju poslednji voz i ako ne pobede – sezona je katastrofa. Probali su sve i uspeli.

Partizan će biti jači za Kevina Pantera kom je istekla suspenzija, dok s druge strane Geršon Jabusele ima još tri utakmice kazne da odradi.

Značiće. Sada svi možemo da kažemo da je Partizan izgubio dve utakmice kada on nije bio u ekipi, može da bude tako, a i ne mora. Problem za Partizan biće i izostanak Avramovića, to je jedan manje igrač u rotaciji spoljnih igrača, njima ne igra Dek... Crno-belima svaki igrač znači, Real je oslabljen na centarskim pozicijama, pogotovo ako ni Poarje ne bude igrao. Svakako, Real ima tu malu psihološku prednost zbog načina na koji se vratio u seriju. Tamo ima puno iskusnih igrača, koji su igrali velike utakmice, igrali na završnim turnirima i osvajali trofeje - zaključio je Micov.

Majstorica u ovoj fenomenalnoj seriji na programu je u sredu, 10. maja, s početkom od 21 čas u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading