VELIKO IZNENAĐENJE U NICI: Bazel slavi Adamsa i Srbina Malesa!

Autor:

Sport

20.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci šokirali Alijanc rivijeru.

VELIKO IZNENAĐENJE U NICI: Bazel slavi Adamsa i Srbina Malesa!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bazela plasirali su se u polufinale Lige konferencija, pošto su izbacili Nicu kao gosti posle produžetaka - 2:1. Podsetimo, prvi meč pomenutih rivala u Švajcarskoj završen je rezultatom 2:2.

 

 

Nica je odlično započela utakmicu na Alijanc rivijeri. Igrao se 9. minut kada je iskusni Gaetan Labord pogodio na asistenciju Erona Remzija. Ipak, uprkos terenskoj inicijativi domaćih, do kraja prvog dela igre rezultat na semaforu se nije menjao.

Mlako su igrali u nastavku igrali puleni Didijea Digara, a to je Bazel znao da iskoristi. 

Švajcarci su do izjednačenja stigli preko zaboravljenog Žana-Kevina Ogastina u 86.  minutu i tako izborili produžetak. 

Nerešen rezultat (1:1) posle remija (2:2) u Švajcarskoj podrazumevao je produžetke u kojima su gosti preko Kasima Adamsa došli do pobede i polufinala u kojem će se susresti sa Fiorentinom. Momku iz Gane asistirao je srpski fudbaler Darijan Males.

Senzaciju na Azurnoj obali mogao je da spreči, ili makar prolongoira Braimi u 108. minutu kada je pogodio prečku, a kraj evropskog puta ugasio je nadu Nice da kao osvajač Lige konferencije obezbedi Evropu i naredne sezone i tako popravi bled utisak na domaćoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading