HAOS U REGIONU! Fudbaleri se POTUKLI sa navijačima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.04.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene stižu nam sa meča Prve lige Republike Srpske.

HAOS U REGIONU! Fudbaleri se POTUKLI sa navijačima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/pravdabl.com

Tuča fudbalera i navijača u BiH

Utakmicu između Modriče i Laktaša, u okviru 24. kola Prve lige Republike Srpske, obeležile su bizarne scene i sukobi na terenu i tribinama.

Modriča je slavila rezultatom 3:2, ali sam rezultat ostao je u senci haosa. Sve je počelo pošto je sudija Miroslav Bjelica iz Trnova dodelio faul domaćima posle jednog oštrijeg starta igrača Laktaša.

Nastala je gužva na terenu gde su se sukobili igrači dva tima, a epilog svega su tri crvena kartone za domaće gde su pored prvotimca Stefana Pljevaljčića isključeni i rezervni golman Marko Đurić, odnosno službeno lige Nenad Lazareski, dok je na drugoj strani isključen Nikola Babić.

Ipak, pravi cirkus nastavio se na tribinama. Nije bilo dosta incidenata na terenu, već su domaći fudbaleri skočili na gostujuće navijače i krenuo je fizički obračun!

 

 

Sve je snimljeno i tuča je osvanula na društvenim mrežama, a nakon incidenta oglasio se i jedan od vinovnika, isključeni rezervni golman Marko Đurić.

Kao akter današnjeg događaja imam potrebu da se obratim ukratko. Kao prvo, do današnjeg haosa i sukoba je došlo kada je gostujući kapiten posle sudijskog zvižduka našeg igrača udario i poslao ga u langetu. Posle toga je nastao haos i tuča, gde smo moj saigrač i ja dobili crvene kartone, gde su se čarke morale da se stišaju, a po izlasku sa terena gostujući navijači nam "j**u mrtve majke" u našem gradu. Kao deci ovog kluba i grada naša reakcija posle nije korektna, ali posle krađe i svega emocije su bile prisutne i naboj. Pritom, dva nedosuđena penala i monstruozno suđenje dosta su utecale na sve ovo danas, a Boga ima. Taj što je snimao ovo nadam se da je pogledao današnju utakmicu i čuo najprljavije psovke koje su nam bile izrečene tokom našeg izlaska sa terena - istakao je on.

Kakve kazne očekuju klubove i igrače ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading