PODRHTAVA ŠPANIJA: Real odvojio 60.000.000 evra za jednog od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

13.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani su ozbiljno zagrizli za 28-ogodišnjeg fudbalera.

PODRHTAVA ŠPANIJA: Real odvojio 60.000.000 evra za jednog od NAJBOLJIH!

Foto: Tanjug/AP

Kevin de Brujne i Žoao Kanselo

Fudbalski klub Real Madrid ozbiljno je zagrizao da na leto dovede Žoaa Kansela, fudbalera Mančester sitija, koji je trenutno na pozajmici u Bajernu iz Minhena.

Portugalac je godinama slovio za jednog od najboljih desnih bekova sveta, ali je nakon Svetskog prvenstva u Kataru odjednom doživeo veliki pad. Prvo ga je Pep Gvardiola izbacio iz startne postave "građana", a u jednom trenutku je čak i mladi Riko Luis bio opcija ispred njega.

Nakon toga je usledila pozajmica u Minhen, ali očigledno da ni ona nije urodila plodom. Tomas Tuhel ima više poverenja u Bendžamana Pavara, pa je tako Francuz startovao na mestu desnog beka u utakmici protiv Sitija u prvoj utakmice četvrtfini finala Lige šampiona.

Foto: Tanjug/AP

Žoao Kanselo u dresu Mančester sitija

Jasno je da Portugalca čeka povratak u Mančester, gde se verovatno situacija između njega i Pepa neće popraviti, pa je to odlučio da iskoristi Real Madrid.

Kraljevski klub je spreman da plati 60 miliona evra za 28-godišnjeg Portugalca, koji pokriva desnu i levu stranu, a realizaciju ovog transfera pokušava da pogura Karlo Anćeloti, trener Madriđana.

Na desnom beku se trenutno nalazi Deni Karvahal, a Kanselo bi Špancu bio odlična konkurencija na toj poziciji.

Pre Bajerna i Sitija, Žoao Kanselo je sa velikim uspehom nastupao za špansku Valensiju, kao i za italijanske velikane Inter i Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading