HOROR: Fudbaler se ZAPALIO, razlog je bizaran!

Autor:

Sport

12.04.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna priča nam stiže iz Afrike.

HOROR: Fudbaler se ZAPALIO, razlog je bizaran!

Foto: Ilustracija

Nizar Ajsauji, fudbaler koji nastupa u Tunisu, zapalio se ispred policijske stanice, a razlog su preskupe banane. 

U gradu Hafuz, u kom živi i igra fudbal Nizar Ajsauji, desila se neverovatna tragedija, a razlog je bizaran. Naime, jedan lokalni prodavac je Ajsauiju tražio tri evra za kilogram banana. To se Nizaru nikako nije svidelo, pa se odlučio da ode u policiju i ceo slučaj prijavi njima.

Ipak, u policiji su odlučili da ne reaguju na njegove reči, što se ovom igraču nikako nije svidelo. Naime, on je iz protesta rešio da se zapali ispred policijske stanice, a sve to je uživo prenosio preko svog Fejsbuk naloga.

Ajsauji je brzom reakcijom vatrogasaca ugašen, a zatim je od policijske stanice prevezen u bolnicu, pošto je zaradio opekotine trećeg strepena.

U slučaju da preživi i da sve prođe dobro, ovaj 36-godišnji fudbaler će biti optužen ni manje, ni više, nego za terorizam.

Nizer Ajsauji, rođen 1987. godine, u karijeri je nastupao za Union Sportif de Monastir, El Gaufel, Džeridet i Lespoar Sportif Hafuz, a u pitanju su klubovi iz njegove matične države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading