NIKAD ŽEŠĆE PO NEMANJI: Vrhunsko PONIŽENJE Vidića - NEREALNO!

Autor:

Sport

10.04.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči proslavljenog defanzivca odjeknule Ostrvom.

NIKAD ŽEŠĆE PO NEMANJI: Vrhunsko PONIŽENJE Vidića - NEREALNO!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić

Čuveni as Liverpula Džejmi Karager dao je izjavu kojom je ponizio bivšeg kapitena Mančester junajteda Nemanju Vidića.

Englez je, kako bi odbranio Virdžila van Dajka, naveo kako je Holanđanin daleko bolji igrač od nekadašnjeg srpskog reprezentativca, sa čime se ne može složiti gotovo nijedan ljubitelj fudbala.

Van Dajk je daleko bolji od Vidića, koji je vrhunski štoper, ali da li ste zaboravili njegove nastupe protiv Toresa? - upitao je Karager, a dodao je u istom tonu.

 

 

Rio i Teri su imali loše sezone u karijeri kao i svi igrači. Van Dajk ima sada jednu. Nijedan štoper u Premijer ligi nije imao takav uticaj na tim kao što ima Virdžil.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Van Dajk

Van Dajk je predmet snažnin kritika na društvenim mrežama, fanovi se pitaju kako ga uopšte svrstavaju među najbolje štopere na Ostrvu, a na "Enfild" je stigao još 2018. godine za čak 75 miliona funti.

Što se tiče Vidića, on je nedavno bio u fokusu srpske fudbalske javnosti zbog kandidature za mesto predsednika FSS, ali se u poslednji čas povukao iz trke, te je izabran Dragan Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading