ĆAVI OPEZAN PRED EL KLASIKO: Real je povređen i želi OSVETU!

Autor:

Sport

05.04.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi moramo da pokažemo da možemo da ih pobedimo."

ĆAVI OPEZAN PRED EL KLASIKO: Real je povređen i želi OSVETU!

Foto: Tanjug/AP

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je danas da je Real dobar i kvalitetan protivnik, ali je dodao da želi pobedu protiv madridskog kluba u revanš meču polufinala Kupa kralja (21.00), prenose španski mediji. Podsetimo, prvi meč Katalonci su rešili u svoju korist sa 1:0.

- Mislim da su fudbaleri Reala povređeni i da će želeti da nam se osvete nakon poraza u poslednje tri utakmice. Real se uvek bori i dobar je rival. Mi moramo da pokažemo da možemo da ih pobedimo - rekao je Ćavi na konferencije za medije uoči meča sa Realom.

Real je na društvenim mrežama uoči meča sa Barselonom objavio video sa greškama sudija, koje su delegirane za večerašnju utakmicu na Kamp Nou.

- Ne bih voleo da pobedim varanjem. Želim da pobedim, ali legalno. O sudijama ne vredi ni govoriti. Ponekad to shvate kako treba, ponekad pogrešno. Ne volim ni kada mi pomažu. Uvek želim da pobedim legalno - istakao je trener Barselone.

Barselona i Real su odigrali četiri meča ove sezone, a katalonski klub je ostvario tri pobede i zabeležio je jedan poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading