SATAROM NA GOSTE IZ VOGANJA: Težak incident na meču Sremske lige (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali huligan napao je fudbalere Sloge, koji su se pomoćnom sudiji žalili zbog, kako tvrde, nepostojećeg gola.

SATAROM NA GOSTE IZ VOGANJA: Težak incident na meču Sremske lige (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/fudbal_miks

Navijač uleteo sa satarom na teren

Šokovi i neverica u Sremskoj fudbalskoj ligi!

Utakmicu 20. kola između domaćeg Deča i Sloge iz Voganja obeležio je težak incident pošto su gostujući fudbaleri napadnuti, pazite sad, satarom nasred terena.

Meč je prekinut u samom finišu, u 85. minutu, kada je pomahnitali navijač Deča preskočio ogradu i s hladnim oružjem napao gostujuće fudbalere. Oni su ubrzo pobegli na drugu stranu terena da bi sačuvali živu glavu, što nije izazvalo nikakvu empatiju kod domaćina, koji su po svaku cenu želeli da se duel nastavi

Izgovor i opravdanje bili su krajnje bizarni jer huligan, kako su uveravali suparničku stranu, nikog nije ubo ili udario satarom, već im samo zapretio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fudbal Miks (@fudbal_miks)

Prekid je usledio pri rezultatu 1:0 na Slogu, a povod je bio nepostojeći gol Deča, tvrde iz Sloge. Navodno, glavni sudija nije video loptu, za koju su tvrdili da je prešla gol-liniju, stajao je u lošem položaju, da bi nekoliko sekundi kasnije na asistenciju pomoćnika pokazao rukom na centar i priznao pogodak.

Uvereni da su oštećeni, usledili su burni protesti igrača kluba iz Voganja kod mahača s desne strane terena, smeštenog tik pored razjarenih huligana Deča, koji su potom utrčali na teren da isteraju svoju pravdu i oteraju goste od sudije. Najagresivniji je bio jedan od njih koji je u rukama nosio sataru, što se u video snimcima jasno može videti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gošun

03.04.2023 20:13

Ne kaže se iz,, Voganja,, nego iz Vognja...hajde malo pismenosti novinari...