TERZIĆ JASAN - ZVEZDA JE BAŠ TO TRAŽILA! Crveno-beli KUPUJU DŽOKERA za Ligu šampiona?

Autor:

Sport

02.04.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi pogodak, ovoga puta protiv Mladosti GAT, pokrenuo lavinu - da li ostaje na Marakani?

TERZIĆ JASAN - ZVEZDA JE BAŠ TO TRAŽILA! Crveno-beli KUPUJU DŽOKERA za Ligu šampiona?

Foto: Starsport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

FK Crvena zvezda nalazi se blizu odluke da otkupi "džokera" Marka Rakonjca, koji je zimus stigao na pozajmicu iz moskovske Lokomotive.

Rakonjac (22) je već dao tri prvenstvena gola u crveno-belom dresu, uz pogodak u Kupu Srbije, a prvaka naše zemlje mogao bi da košta oko milion evra, u dve rate.

Zvezdan Terzić, generalni direktor našeg najtrofejnijeg kluba, objasnio je kako je bivši as Čukaričkog stigao u Zvezdu, kao i uslove pod kojima će ostati i sledeće takmičarske godine.

- Tražili smo mlađeg igrača sa srpskim pasošem koji može da odgovori na zadatake i ujedno bude perspektiva kluba. Izbor je pao na Marka Rakonjca, kojem ne sudim po njegovom učinku u Lokomotivi, već po onom što je radio u Čukaričkom. Znam njegov potencijal. Nije nas koštao ništa, doveli smo ga za nula evra. Ovih šest meseci imamo prostora da ocenimo kako se snalazi u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. U Čukaričkom je dominirao i bio najbolji špic, ali nisu džabe još davnih dana rekli da na Marakani lopta drugačije poskakuje. Veliki je to pritisak, a nama trebaju igrači s velikim karakterom. Videćemo koliko može Rakonjac, da ponovi dobre igre, pa ćemo odlučiti da li je dogoročno rešenje. Ako se vrati na nivo iz Čukaričkog, procenili smo da može da bude jako kompatibilan sa mladim Mijatovićem - rekao je funkcioner crveno-belih za naš portal pre određenog vremena.

S obzirom na to da je Rakonjac zablistao na startu svog mandata u Ljutice Bogdana, lako se može desiti da ga sledeće sezone gledamo u Ligi šampiona na Marakani...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srb

02.04.2023 17:56

Prevarantima zelim brzo ispadanje iz lš