OPERISAN DRAGIŠA GUDELJ: Trener Kordobe otkrio kako se oseća srpski fudbaler!

Autor:

Sport

31.03.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Znam da će biti veoma teško ne računati na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu."

OPERISAN DRAGIŠA GUDELJ: Trener Kordobe otkrio kako se oseća srpski fudbaler!

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragiša Gudelj u bolnici u Španiji

Utakmica 29. kola španske treće lige između Kordobe i Rasing Ferola prekinuta je u 11. minutu nakon što je Dragiša Gudelj ostao da leži bez svesti na travi. U pitanju je brat srpskog reprezentativca Nemanje koji je trenutno sa nacionalnim timom.

 

 

Nekoliko dana nakon užasne scene 25-godišnji štoper je uspešno operisan, a to je potvrdio i trener kluba Herman Krespo.

- Iza nas komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će tako nešto da se desi, prvi dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo uhvatiti san - počeo je Krespo.

Španski stručnjak je u emotivnom obraćanju otkrio da se sve promenilo kada je uspeo da zagrli Dragišu u bolnici.

- Bilo je zatišje, neizvesnost je trajla među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje - otkrio je trener Kordobe pred meč sa Pontevedrom.

Krespa raduje želja Dragiše da se vrati fudbalu, ali nepominje da je u ovom trenutku sport sporedan i da se najbitnije da se oporavi.

-  Znam da će biti veoma teško ne računati na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti - zaključio je trener Kordobe, uz zahvalnost svima iz medicinske službe i bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading