TRESE SE ČIZMA! Karim Benzema STIŽE u Seriju A?!

Autor:

Sport

31.03.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač Zlatne lopte pred novim je izazovom.

TRESE SE ČIZMA! Karim Benzema STIŽE u Seriju A?!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Detonacija u svetu fudbala - napadač Reala iz Madrida i osvajač Zlatne lopte za 2022. godinu, Karim Benzema, na meti je Rome, preneli su brojni italijanski mediji.

Francuz ulazi u pozne igračke godine, ali je i dalje jedan od najboljih golgetera na planeti te i sa 35 leta rešeta mreže u Španiji i Ligi šampiona.

Ove sezone Benzema je na ukupno 29 utakmica za Real u svim takmičenjima postigao 19 pogodaka, a već naredne mogao bi da promeni klub, ali i ligu i zemlju, te da se okuša u Seriji A.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

 

Benzemi ugovor sa Realom ističe u junu ove godine i on bi kao slobodan igrač mogao da pojača Romu. U prilog "vučici" idu dve stvari, prva je Žoze Murinjo i njegovi odnosi sa francuskim golgeterom, a druga Adidas koji je sponzor Benzeme, a od leta će biti i na dresovima fudbalera Rome.

Ova kompanija prihvatila bi da isplaćuje deo astronomske plate osvajača Zlatne lopte za 2022. godinu, te bi se tu premostile i finansijske prepreke za dolazak ovog fudbalera u Rim.

Da li će do transfera doći i da li će se jedna velika era Reala završiti, ostaje da se vidi. Karim Benzema je u Madrid stigao još u julu 2009. godine iz Olimpik Liona i do sada je odigrao 634 utakmice u dresu "kraljevskog kluba". Postigao je 342 gola, a namestio ih je 164.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading