PENAL LUTRIJA ODLUČILA POBEDNIKA: "Orlići" u Marbelji igrali protiv Amerikanaca!

Autor:

Sport

28.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Precizni sa bele tačke za našu selekciju bili su Petković, Drezgić, Stanković i Mituljikić.

PENAL LUTRIJA ODLUČILA POBEDNIKA: "Orlići" u Marbelji igrali protiv Amerikanaca!

Foto: FSS

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je meč bez golova protiv SAD u Marbelji – 0:0.

Izabranici selektora Gorana Stevanovića imali su inicijativu tokom većeg dela meča, igrali u visokom presingu, ali uprkos nekoliko solidnih prilika, nisu uspeli da dođu do vođstva.

Dogovor dve selekcije pre starta meča bio je da se nakon regularnog dela igre izvode jedanaesterci, pa su "orlići" nakon boljeg izvođenja i dve sjajne intervencije debitanta na gol liniji Ivana Guteše slavili rezultatom 4-2.

Precizni sa bele tačke za našu selekciju bili su Petković, Drezgić, Stanković i Mituljikić.

Usledilo je veliko slavlje "orlića", koji su bili silno motivisani i naporno radili svih minulih dana, pa je nagrada stigla na samom kraju boravka u Španiji. Na današnjem meču, kao i sinoć, podršku našim fudbalerima pružio je gost reprezentacije Srbije tokom boravka u Španiji Milinko Pantić.

Republika

Foto: FSS

 

Srbija je nastupila u sastavu: Ilić, Rogan, Ergelaš, Drezgić, Đurić, Petković (K), Miletić, Stanković, Knežević, Mitrović, Ratkov. U nastavku meča šansu su dobili Guteša, Lazić, Prijović, Miladinović, Vasiljević, Mituljikić i Baždar.

Selekcija SAD nastupila je u sastavu: Slolina, Kuevas, Ferkranus, Kreg, Mek Glin, Aronson (K), Gomez, Luna, Vinder, Japi, Pukštas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading