DA LI JE CRNA GORA POKRADENA U PODGORICI? Skandalozna izjava selektora "đetića" posle poraza od Srbije!

Autor:

Sport

27.03.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović presudio Crnogorcima, Radulović upire prstom u sudiju Turpana i pomoćnike.

DA LI JE CRNA GORA POKRADENA U PODGORICI? Skandalozna izjava selektora "đetića" posle poraza od Srbije!

Foto: Starsport

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović

Miodrag Radulović, selektor reprezentacije Crne Gore, okrivio je sudije za poraz od selekcije Srbije u meču 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Strateg "đetića" je, vidno iznerviran, istakao da je vodećem golu "orlova" prethodio nedosuđen prekršaj Strahinje Pavlovića nad Markom Vešovićem.

Posle ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dve šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dve iznuđene izmene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a videćete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju - "zakukao" je crnogorski selektor, a svoj stav je ponovio i tokom zvanične konferencije za medije..

Bez obzira na poraz, Crnogorci su pokazali potencijal protiv učesnika Svetskog prvenstva u Kataru.

Kada smo krenuli svi u napad i pokušali da izjednačimo, primilo smo gol iz kontre u poslednjim sekundama. Protiv najvećeg favorita u grupi smo odigrali ovako, to je ono što hrabri. Čestitam momcima na izvanrednoj igri i taktičkoj disciplini. Rezultat je 0:2, ali ova ekipa je pokazala da ima veliku perspektivu i da imamo čemu da se nadamo u ovim kvalifikacijama - zaključio je Radulović razgovor za "TV Arena".

Podsećanja radi, nakon dve odigrane runde Srbija je lider grupe G sa šest bodova, dok je Crna Gora ostala na tri osvojena poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Bravo

28.03.2023 03:58

Na trenutak sam pomislio da cemo mozda izgubiti od brace crnogoraca ali ipak klasa je presudila.Vlahovic legenda!!

Marko

28.03.2023 07:42

Pa šta tu nije istina? Srbija je bila loša...