ODE RONALDO U GLUMCE! Za OVO šta je URADIO treba mu dati OSKARA!

Autor:

Sport

27.03.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Portugala deklasirala je Luksemburg na gostovanju sa 6:0, a kapiten Kristijano Ronaldo je bio dvostruki strelac.

ODE RONALDO U GLUMCE! Za OVO šta je URADIO treba mu dati OSKARA!

Foto: Tanjug

Uprkos činjenici da je u ovom meču postigao dva gola i značajno doprineo pobedi, napadač Al Nasera se propisno obrukao.

Kod vođstva Portugalaca od 4:0, kada je Kristijano već dao dva pogotka, odlučio je da bespotrebno simulira u pokušaju da iznudi slobodan udarac za svoj tim.

Sudija iz Rumunije Petresku je bio veoma blizu događaja. Nije, međutim, naseo na Ronaldovu prevaru i odmah mu je pokazao javnu opomenu za simulaciju, da bi ubrzo posle toga selektor Portugalaca izveo prvu zvezdu tima iz igre.

Nije u pitanju bila "kazna" za glumu, već premor jednog od najboljih portugalskih fudbalera svih vremena.

Novi selektor bivšeg šampiona Evrope Roberto Martinez ima poverenje u Kristijana, pa ga je zvao i za mečeve protiv Lihtenštajna i Luksemburga na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ronaldo je na dve utakmice je postigao po dva gola i vodio je Portugal do ubedljivih pobeda, čime je nastavio da pomera granice i postavlja nove rekorde u državnom timu, stigavši do 122. gola za nacionalni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading