RAT NA ULICAMA NAPULJA: Navijači Ajntrahta napravili HAOS - zapaljeni automobili, sevaju flaše i kamenice (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji pišu da je oko 600 navijača iz Nemačke stiglo u Napulji i da su im se priključili ultrasi Atalante koji su i neprijateljskim odnosima sa Napolijevim.

RAT NA ULICAMA NAPULJA: Navijači Ajntrahta napravili HAOS - zapaljeni automobili, sevaju flaše i kamenice (VIDEO)

Foto: youtube.com/Le Huffington Post

Večerašnji duel između Napolija i Ajntrahta u revanš meču osmine finala Lige šampiona imao je onu nepopularnu uvertiru u vidu navijačkog obračuna uprkos zabrani prisustva za pristalice nemačkog kluba. 

Lokalne vlasti Napulja izrekle su pre tri dana zabranu dolaska navijačima Ajntrahta u Napulj i stadion "Dijego Maradona". Zabrana se odnosi na sve one koji imaju prijavljen boravak u Frankfurtu.

Italijanski mediji pišu da je oko 600 navijača Ajntrahta stigli u Napulji i da su im se priključili ultrasi Atalante koji su i neprijateljskim odnosima sa Napolijevim. Usledili su neredi na ulicama, zapaljeno je nekoliko automobila, a toga su se lokalne vlasti najviše plašile.

 

 

Snimci iz grada daju jasnu sliku da su navijači nemačkog tima bacali raznorazne predmete, uključujući petarde, topovske udare i flaše...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading