MESI ZATVARA KRUG: Argentinac je spreman za NEVEROVATAN transfer!

Autor:

Sport

26.02.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako bar tvrdi njegov kum Serhio Kun Aguero.

MESI ZATVARA KRUG: Argentinac je spreman za NEVEROVATAN transfer!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi za četiri meseca postaje slobodan igrač! Prvu ponudu Pari Sen Žermena za nastavak saradnje navodno je odbio, pa se sve glasnije nagađa i njegovoj sudbini. Nagađanje o novom klubu jednog od najboljih ikada je počela, te se Argentinac "seli" u Saduijsku Arabiju kod Kristijana Ronalda, MLS...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

U trećem planu ostala mogućnost da Argentinac konačno zaigra u domovini. A upravo to kao ozbiljnu mogućnost pominje njegov veliki prijatelj i kum Serhio Aguero...

- Leo ozbiljno razmišlja o mogućnosti da zaigra za Njuels na kraju karijere - izjavio je Kun i ustalasao duhove u Argentini.

Mogući povratak kući i ne bi bio neko naročito iznenađenje. Mesi je više puta govorio kako bi voleo da igračku karijeru završi u Njuelsu u kom je kao dečak počeo, pre nego što ga je Barselona odvela. 

Po ovom pitanju oglasio se još jedan bivši reprezentativac Argentine i Mesijev prijatelj - Maksi Rodigez.

- Kun kao Kun, ne može da ćuti. Videćemo šta će biti, teško je sada pričati o tome, glasine se samo nižu i sve su učestalije. Radije biram da sačekam - poručio je Maksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading