ŠTA DALJE?: Partizanov evropski put je stigao do kraja - kuda plovi Petrićev brod?

Autor:

Sport

23.02.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dan, novo razočarenje za navijače Partizana.

ŠTA DALJE?: Partizanov evropski put je stigao do kraja - kuda plovi Petrićev brod?

Foto: Starsport

Fudbaleri Šerifa slave gol

Fudbaleri Partizana su doživeli poraz od ekipe Šerifa rezultatom 3:1 (2:1), čime su na šokantan način ispali iz Lige konferencija.

Imali su crno-beli prednost iz prvog meča, stigli su i do vođstva već u 14. minutu, ali je od tog trenutka sve krenulo nizbrdo, pa je Šerif u nastavku duela sa tri pogotka stigao do velike pobede i plasmana dalje.

Činilo se da je Evropa jedina svetla tačka ove Petrićeve ekipe, ali se posle večerašnjeg debakla postavlja pitanje - šta dalje?

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić nije delovao previše zabrinuto posle poraza

Partizan je doživeo novi katastrofalan poraz kod kuće, a kada se uzme u obzir da su crno-beli već ispali iz Kupa Srbije, kao i da u prvenstvu kasne 11 bodova za Crvenom zvezdom, jasno je da Partizan nema mnogo stvari za koje može da igra do kraja godine. Ipak, čini se da to ne tangira previše Gordana Petrića.

-  Imamo već u nedelju meč protiv Radničkog iz Kragujevca. Treba da se izvuku pouke iz cele sezone i smisliti šta raditi u junu. To zavisi od mnogo stvari, ljudi u klubu i nas trenera. Dešavaju se porazi, nismo bili dovoljno dobri i nismo prošli - izjavio je trener beogradskog tima, kog kao da nije previše potresao poraz od Moldavaca.

Predstoji večiti derbi, gde bi pobeda možda mogla da malo prodrma crno-bele, ali ako se to ne desi, čini se da je sezona za njih već završena krajem februara i da osim borbe za drugo mesto, koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, Partizan više nema nijedan razlog da igra fudbal do kraja sezone, što sigurno neće obradovati navijače ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading