EMOTIVNI KRAH! Bivši trener Zvezde se SLOMIO: "Delije" mu OČITALE LEKCIJU, on osvojio PRESTIŽNU nagradu, pa BRIZNUO u plač! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dospeo je u centar pažnje odličnim rezultatima u Grčkoj.

EMOTIVNI KRAH! Bivši trener Zvezde se SLOMIO: "Delije" mu OČITALE LEKCIJU, on osvojio PRESTIŽNU nagradu, pa BRIZNUO u plač! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Bajević na klupi Crvene zvezde

Proslavljeni srpski trener, Dušan Bajević, dobio je u ponedeljak veče prestižnu nagradu od strane grčke "Gazete."

Nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde, koji je misiju u Beogradu okončao u toku utakmice protiv Vojvodine na Marakani kada su "delije" sa tribina tražile da ode, a on je to i uradio, svoje ime je sagradio na klupi atinskog AEK-a, ali i brojnih drugih grčkih klubova, te je zbog toga zaslužio ovu nagradu.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Bajević odlazi sa klupe Crvene zvezde

 

Bajević je vodio AEK od 1988. do 1996. godine, zatim je je vodio Olimpijakos, PAOK, opet AEK, Crvenu zvezdu u sezoni 2006/07, a onda i Aris, Omoniju, Atromitos i reprezentaciju Bosne i Hercegovine do pre tri godine.

Posle primanja nagrade nije mogao da suzdrži suze, te je doživeo emotivni krah.

Veoma je teško posle toliko godina udovoljiti svima. Volim Grčku, puno mi je pomogla evo već 35 godina. Sa svojom porodicom, to mogud a kažem, preživeo sam rat i nikada to neću zaboraviti- Što se tiče posla, postigli smo mnogo. Hvala puno Gazeti, budite dobri. Uzbudljivo je dobiti priznanje za moj rad - poručio je Bajević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading