VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Barselona se IZVUKLA!

Autor:

Sport

16.02.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Katalonaca pokrenuta istraga koja se odnosi na period od 2016. do 2018. godine.

VIŠE SREĆE NEGO PAMETI: Barselona se IZVUKLA!

Foto: Tanjug/AP

Prvi čovek La lige Havijer Tebas rekao je da ne postoji mogućnost da Barselona bude suočena sa bilo kakvim sportskim sankcijama zbog istrage koja je pokrenuta u Tužilaštvu.

Podsetimo, špansko Tužilaštvo pokrenulo je istragu u vezi sa isplatom 1,4 miliona evra firmi koja je u vlasništvu nekadašnjeg potpredsednika Sudijske komisije Fudbalskog saveza Španije Hozea Marije Enrikea Negreire.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Barselone

- La Liga poštuje istragu koju je pokrenulo Tužilaštvo. Ukoliko bude odlučeno da posle istrage bude pokrenut postupak, to će morati da se uradi privatno. Što se nas tiče, nije moguće da Barselona bude kažnjena jer je od 2018. do danas prošlo pet godina, a ovakvi slučajevi zastarevaju za tri godine - rekao je prvi čovek La Lige Havijer Tebas.

Nekadašnji predsednik Baselone Hose Marija Bartomeu potvrdio je da je klub i ranije (još od sezone 2009/10.) plaćao usluće Negreirinoj kompaniji. Nekadašnji sudija je rekao da je to sve tačno, ali da nikakvog sukoba interesa nije bilo te da se radilo o usmenim izveštajima o ponašanju igrača u odnosima sa sudijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading