DETONACIJA - POVRATAK NA MESTO USPEHA? Popili četiri komada, pa MOMENTALNO ZVALI Marka Nikolića!

Autor:

Sport

16.02.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni trener mogao bi da dođe da "gasi požar".

DETONACIJA - POVRATAK NA MESTO USPEHA? Popili četiri komada, pa MOMENTALNO ZVALI Marka Nikolića!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Marko Nikolić bez posla je još od petog oktobra kada je napustio klupu moskovske Lokomotive.

Nije se proslavio u Rusiji srpski trener, pa je i pored osvojenog Kupa u sezoni 2020/21. ambiciozna uprava procenila da je potrebno da neko drugi sedne na klupu.

Sada bi Nikolić mogao da se nađe u ulozi "trenera vatrogasca", te da se vrati na klupu tima sa kojim je beležio ogromne uspehe, a koji je trenutno u velikoj krizi. Kako piše ruski "Čampionat" 43-godišnji strateg je vrlo blizu dogovora sa Fehervarom.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

 

Nikolić je na klupi mađarske ekipe (tada se zvala Videoton), sedeo od juna 2017. do novembra 2019. godine i uspeo je da osvoji po jednu titulu i Kup. Sada se Fehervar nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi, deseti je na tabeli i bori se za opstanak, a na poslednja dva meča u kojima su poraženi, igrači ove ekipe primili su četiri gola (po dva od Mezokovešda i Kečkemeta). Između ova dva poraza ekipa nije savladala ni Debrecin (remi 1:1), pa su svi alarmi upaljeni, a kontaktiran je upravo Nikolić.

Srbin je klupu mađarskog tima 2019. godine napustio jer uprava nije mogla da se pomiri sa činjenicom da se nalazi na drugom mestu iza Ferencvaroša koji je te sezone igrao Ligu Evrope, kao ni eliminacijom iz kvalifikacija za pomenuto evropsko takmičenje od Vaduca, pa je Nikoliću uručen otkaz.

Sada se situacija promenila, a Marko Nikolić bi mogao da se vrati na mesto uspeha kako bi ugasio požar i ostavio Fehervar u ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading