SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivao EKSPLICITAN film za odrasle snimljen na STADIONU na kom je Partizan igrao! Slučaj stigao do POLICIJE!

Autor:

Sport

15.02.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo moglo se videti na jednom veoma poznatom sajtu.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivao EKSPLICITAN film za odrasle snimljen na STADIONU na kom je Partizan igrao! Slučaj stigao do POLICIJE!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Skandal svetskih razmera potresa francusku Nicu.

Kako je preneo engleski portal "Sportbible" na stadionu pomenutog kluba, koji je ove sezone igrao grupnu fazu Lige konferencija u grupi sa Partizanom, navijač i navijačica snimili su film eksplicitnog sadržaja i on je završio na jednom poznatom sajtu za odrasle.

Prema saznanjima ovog engleskog portala, francuski klub Nica podneo je zvaničnu žalbu policiji nakon što su došli do informacije da je na njihovom stadionu snimljen film za odrasle. Sve ovo desilo se tokom jednog meča francuske Lige 1, konkretno susreta Nice i Lila koji se odigrao 29. januara.

 

 

Ceo slučaj je stigao do policije koja će dalje sve ispitati i verovatno kazniti vinovnike ovog događaja. Poput kluba, i kompanija "Nice Eco Stadium" koja upravlja stadionom, takođe je podnela prijavu policiji zbog povezanosti njihovog poslovanja sa filmom. Navijači su prvobitno upozorili klub na snimanje, jer su se društvene mreže usijale zbog pomenutog filma, ali je klub tek sada, kada je uvideo šta se desilo, rešio da krene u postupak.

Podsetimo, Partizan je na stadionu Nice gostovao nekoliko meseci pre ovog događaja kada je 27. oktobra prošle godine poražen rezultatom 2:1. U Beogradu su crno-beli odigrali dosta kvalitetniji meč, ali su uspeli samo da odigraju nerešeno (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading