ZAVRŠENO TAKMIČENJE 16 EKIPA U FUTSALU: A1 Srbija osvojila trofej Soccer Zlatnog kupa!

Autor:

Sport

14.02.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularno finale Soccer Zlatnog kupa gledali smo u Sportskom centru Rakovica!

ZAVRŠENO TAKMIČENJE 16 EKIPA U FUTSALU:  A1 Srbija osvojila trofej  Soccer Zlatnog kupa!

Foto: SOCCER ZLATNI KUP/S. SANDIĆ

Sve lepo što amaterski fudbal može da nam pruži videli smo u duelu A1 Srbija i GSP Beograd.

Iako na papiru autsajder, A1 Srbija je zrelom igrom uspela da savlada favorizovani GSP Beograd sa 3:2 (2:1) i domogne se trofeja.

Strelci za pobednički tim, sjajnu četu Dušana Pribakovića i Jovana Rakijaša, bili su Nemanja Milosavljević (dva puta) i Luka Martinović, dok su za GSP Beograd mreže tresli Jovan Miletić i Stefan Dimić.

Za najboljeg igrača ove sezone izabran je Nemanja Milosavljević (A1 Srbija), njegov imenjak i saigrač Zekanović je najbolji golman, dok su trofeji za najboljeg trenera i strelca (pet golova) otišli u ruke vođe ekipe GSP Beograd Miloša Ugrinića i njegovog golgetera Jovana Miletića.

Fer-plej ekipe su FK Partizan i Pink.

Održavanje takmičenja ove sezone pomogli su generalni sponzor Soccer kladionice (soccerbet.rs), generalni pokrovitelji Sportski savez Srbije, zlatni sponzori Lav pivo, Tehnomedia i OTB Inženjering, kao i sponzor osveženja Gala voda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading