MERSISAJD DERBI BEZ UZBUĐENJA: Liverpul očekivano bolji od Evertona, prvenac Gakpa u crvenom dresu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler srpskog porekla Stefan Bajčetić odigrao je 90. minuta u dresu velikana sa Enfilda.

MERSISAJD DERBI BEZ UZBUĐENJA: Liverpul očekivano bolji od Evertona, prvenac Gakpa u crvenom dresu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula očekivano su savladali Everton u meču 23. kola Premijer lige rezultatom 2:0. Izabranici Jirgena Klopa su u Mersisajd derbiju prekinuli niz loših rezultata od početka 2023. godine.

Došao je Liverpul do vođstva u 36. minutu u prvom poluvremenu u kojem je imao inicijativu. Darvin Nunjez je odlično centrirao u šesnaesterac, a veoma spretno reagovao Mohamed Salah i matirao Džordana Pikforda. Bio je to osmi gol u sezoni za Egipćanina.

Već na samom startu drugog poluvremena Liverpul je nagovestio da se neće zadovoljiti minimalnim vođstvom. U 49. minutu posle sjajnog prodora Trenta Aleksandera-Arnolda po desnom boku i izuzetno preciznog centaršuta svoj prvi gol u dresu Liverpula postigao je Holanđanin Kodi Gakpo.

Španski fudbaler srpskog porekla Stefan Bajčetić odigrao je 90. minuta u dresu Liverpula. U samom finišu susreta njega je zamenio Nabi Keita.

Novim trijumfom "redsi" su izbili na devetu poziciji, Everton je u zoni ispadanja i predstoji im grčevita borba za opstanak u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading