VAPAJ PEPA GVARDIOLE: Mančester siti je već osuđen

Autor: Tanjug

Sport

10.02.2023

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski trener veruje da su "građani" nevini, ali ističe da klub nema mogućnost da se brani.

VAPAJ PEPA GVARDIOLE: Mančester siti je već osuđen

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je na konferenciji za medije da misli da je njegov klub nevin povodom spora koji je protiv njega pokrenula Premijer liga.

Nezavisna komisija Premijer lige pokrenula je spor protiv Mančester sitija zbog kršenja finansijskog fer pleja od 2009. do 2018. godine.

- Ono što su mi rekli iz kluba je da smo ranije dokazali da smo potpuno nevini. Zašto ne bismo mislili da smo nevini? To su samo optužbe, a ne presuda. Morate da razumete da nas 19 premijerligaških timova optužuje bez mogućnosti da se branimo - rekao je Gvardiola.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Dodao je da bi rekao da je sreća što živi "u divnoj zemlji u kojoj su svi nevini dok se ne dokaže krivica" i dodao da Mančester siti, međutim, nije imao tu priliku, već da je unapred osuđen.

- Za slučaj da nismo nevini, prihvatićemo optužbe i šta će odlučiti PL. Ali šta će se desiti ako u istoj situaciji kao što se dogodilo sa UEFA budemo nevini - izjavio je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading