U NAPRETKU PUNI OPTIMIZMA: Kruševljani veruju u iznenađenje protiv Partizana!

Autor:

Sport

03.02.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Partizanu se ne preti, ali moram da izrazim nadu da mi možemo da pružimo žestok otpor rivalu. Šta će to rezultatski doneti, videćemo."

U NAPRETKU PUNI OPTIMIZMA: Kruševljani veruju u iznenađenje protiv Partizana!

Foto: Starsport

Dušan Đorđević

Ekipa Napretka sa punom optimizma dočekuje duel sa Partizanom u prvom kolu prolećnog dela Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički-Napredak

- Kruševac očekuje pravi fudbalski praznik, kao i uvek kada ovde dolaze Zvezda i Partizan. Voleo bih da mogu da vam pred utakmicu odgovorim koliko smo spremni, ali... Ono što je jasno, mi smo ovog puta sve učinili drugačije u odnosu na dešavanja od letos. Na vreme smo formirali tim, imali dobre uslove i protivnike u Turskoj, radili treninge na pravi način, tako da sa verom i optimizmom ulazimo u drugi deo prvenstva - rekao je trener popularnih "čarapana" Dušan Đorđević.

Međutim, u Kruševac dolazi jedna od dve najboljeplasirane ekipe šampionata.

- Naravno, Partizanu se ne preti, ali moram da izrazim nadu da mi možemo da pružimo žestok otpor rivalu. Šta će to rezultatski doneti, videćemo. Partizan, sigurno, zbog utakmica iz prošlih sezona, sa velikom oprezom dolazi u Kruševac, svakako, sa najjačim snagama i velikim motivom. Želim da se pred takvim protivnikom prikažemo u najboljem svetlu i damo maksimum, tako ćemo moći da verujemo u dobar rezultat.

Nije tajna da su stručni štabovi dva kluba pratili mečeve narednog rivala u Antaliji.

- U vreme moderne tehnologije sve je dostupno i svi snimci su otvoreni. Mi smo u Turskoj gledali Partizan, oni nas. Oni nisu mnogo menjali sastav, doveli su pre par dana Kolorada, koji je nepoznanica. Mi smo, s druge strane, uradili doselekciju, verujem da smo pogodili i ojačali tim.

Iskusni stručnjak na pravi način za navijače svog tima završava konferenciju.

- Prvo kolo često donosi nepredviđene stvari, verujem sada u to - poručio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading