PAMTIĆE SE REZULTAT I ASISTENCIJA KOSTIĆA: Juventus preko Lacija stigao do polufinala Kupa Italije, Vlahović konačno startovao (VIDEO)

Autor:

Sport

02.02.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" će za plasman u finale igrati protiv Intera.

PAMTIĆE SE REZULTAT I ASISTENCIJA KOSTIĆA: Juventus preko Lacija stigao do polufinala Kupa Italije, Vlahović konačno startovao (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa savladali su Lacio u Torinu sa 1:0 i tako se plasirali u polufinale Kupa Italije. Jedini pogodak na meču delo je brazilskog štopera Bremera. Snažni defanzivac je u 44. minutu sjajno reagovao nakon odličnog centaršuta Filipa Kostića.

 

 

U jeku velike krize koja potresa giganta, vatru će malo ugasiti pobeda u svojevrsnom derbiju, uz povratak Dušana Vlahovića u startnoj postavu.

To je bio prvi start srpskog napadača još od oktobra i utakmice Lige šampiona protiv Benfike, kada je zaradio povredu koja ga je mučila na Mundijalu u Kataru, sve do kraja januara, odnosno, početka februara.

Sergej Milinković Savić nije bio starter, ali je na terenu bio od 59. minuta. Jedan od najboljih fudbalera Lacija zamenio je Matijasa Vesina. Međutim, ni popularni SMS nije pomogao gostima.

Juventus je rutinski priveo meč kraju i plasirao se u polufinale, dok je Lacio četvrti put uzastopno završio učešće u Kupu Italije u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading