PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Kapitalac stigao u Beograd, slede lekarski pregledi i potpis (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će biti na raspolaganju treneru crno-belih Gordanu Petriću.

PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE: Kapitalac stigao u Beograd, slede lekarski pregledi i potpis (FOTO)

Foto: FK Partizan

FK Partizan je doveo pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, snažnog Kolumbijca Andresa Kolorada. On dolazi na pozajmicu od godinu dana uz mogućnost otkupa za 800.000 evra, uz 10 odsto od naredne prodaje.

Formalnosti u vezi sa ugovorom Andreasa Kolorada, Partizana i njegovog kluba Kortulue su rešeni, a vezista je stigao već stigao u Beograd, kako bi obavio lekarske preglede i stavio se na raspolaganje treneru Gordanu Petriću.

Republika

Foto: FK Partizan

Andres Kolorado sleteo u Beograd

Radi se o izuzetno snažnom fudbaleru, koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, a pored fizičke dominacije (190 cm) i agresivnosti u igri, veoma je veoma je vešt sa loptom, služi se podjednako dobro sa obe noge i ima odličan udarac sa distance. Stilom igre podseća na Jaju Turea. Za reprezentaciju Kolumbije upisao je jedan nastup u prijateljskom susretu protiv Hondurasa 16. januara 2022. godine.

U karijeri je pored Kortulue nastupa i za Deportivo Kali i slavni Sao Paulo. Partizan je imao žestoku konkurenciju u vidu američkog Orlanda, ali kockice su se složile, momak iz El Serita stiže u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading