ČELSI NASTAVLJA DA TROŠI MILIONE: Plavci kaparisali Mala Gusta! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu je tek 19 godina, Gusto je već odigrao 54 utakmice za Lion. Na prvenac još čeka, ali je upisao šest asistencija.

ČELSI NASTAVLJA DA TROŠI MILIONE: Plavci kaparisali Mala Gusta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Još nije završen ni zimski prelazni rok, a Čelsi je već dogovorio i drugo pojačanje za narednu sezonu! Posle Kristofera Enkunkua, londonski klub je kaparisao i Mala Gusta, desnog beka Liona.

Francuski klub će prema navodima svih relevantnih medija zaraditi fiksno 30.000.000 evra, a dobiće i određenu sumu od bonusa. Podsetimo, Čelsi je pregovore otvorio ponudom od 20.000.000 evra, ali Lion nije hteo ni da čuje. Tvrdio je pazar i uz malo natezanja na kraju uspeo da izboksuje 50 odsto više novca.

Iako mu je tek 19 godina, Gusto je već odigrao 54 utakmice za Lion. Na prvenac još čeka, ali je upisao šest asistencija. Ipak, o njegovim plejmejkerskim sposobnostima najbolje govori podatak da je saigračima stvorio 16 prilika za gol ove sezone. Uspešniji od njega u Ligi 1 od bekova jedino su Marseljov Žonatan Klaus (21) i Lansov Pšemislav Frankovski (25).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading