DELIJE ĆE GA VEČNO PAMTITI: Iskusni NAPADAČ pred odlaskom iz Crvene zvezde (VIDEO)

Autor:

Sport

25.01.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remont u Ljutice Bogdana se nastavlja.

DELIJE ĆE GA VEČNO PAMTITI: Iskusni NAPADAČ pred odlaskom iz Crvene zvezde (VIDEO)

Foto: Starsport

Starsport

Prema saznanjima "Mozzart sporta", Kalifa Kulibali, strelac jednog gola u zvaničnim utakmicama za Crvenu zvezdu, na korak je od povratka u Francusku.

Menadžerska agencija koja zastupa interese reprezentativca Malija javila se putem mejla ovog jutra Crvenoj zvezdi sa predlogom o prekidu saradnje, pošto su dva kluba iz Lige 2 (drugi rang francuskog klupskog fudbala) vrlo zainteresovana za nekadašnjeg člana Nanta. Očekuje se da posao bude gotov za nekoliko dana, odnosno da Kalifa Kulibali po povratku ekspedicije srpskog šampiona iz Beleka razduži opremu crveno-belih.

Pitanje je samo da li će 31. godišnji napadač otići na šestomesečnu pozajmicu ili će raskinuti ugovor sa Crvenom zvezdom koji važi do juna ove godine (potpisao 1+1).

Podsetimo, visoki Afrikanac stigao je na Marakanu u finišu letnjeg prelaznog roka, kao panična kupovina. Posle eliminacije od Makbija iz Haife iz kvalifikacija za Ligu šampiona, i neuspešnih pregovora oko dovođenja Igora Zlatanovića iz Makabi Netanje i Adalofa Gaiča iz moskovskog CSKA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading