PREOKRET: Juventus nudi novi MILIONSKI ugovor!

Autor:

Sport

24.01.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stolu ponuda o produžetku saradnje do 2027. godine.

PREOKRET: Juventus nudi novi MILIONSKI ugovor!

Foto: Tanjug/AP

Tešku sezonu proživljava Juventus. Loše igre i rezultati na svim frontovima, zatim oduzeto 15 bodova kao kazna za finansijske malverzacije. Mnogi kao jednog od krivaca za sve loše vide trenera Masimilijana Alegrija. Ali izgleda da u klubu drugačije vide stvari.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

Novi bord direktora koji je preuzeo rukovođenje klubom od ostavke celokupne uprave, vidi u Alegriju jedinu soldinu figuru u klubu. To je drastična promena atmosfere, pošto se do pre neku nedelju smatralo da Alegrija u klubu drži samo jak ugovor.

Kako prenosi "La Gazzetta dello Sport" vlasnik Džon Elkan, koji je faktički preuzeo sve u svoje ruke, spreman je da Alegriju ponudi novi ugovor do 2027. Sadašnji ugovor iskusnog strategu ističe 2025.

Maks Alegri je u prvom mandatu u Juventusu u pet sezona osvojio isto toliko titula. Ipak, u ovom drugom još nema titulu, iako mu je ovo druga sezona od kada se vratio u klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading