KEJN RAZOČARAO MITROVIĆA I FULAM: Totenhem slavio u malom gradskom derbiju, Aleksandra opet muči povreda! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.01.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez prelepim golom obeležio susret na Krejven kotidžu.

KEJN RAZOČARAO MITROVIĆA I FULAM: Totenhem slavio u malom gradskom derbiju, Aleksandra opet muči povreda! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema savladali su kao gosti ekipu Fulama sa minimalnih 1:0 u poslednjem meču 21. kola engleske Premijer lige. Jedini pogodak na Krejven kotidžu delo je maestralnog Harija Kejna koji je u poslednjim trenucima prvog poluvremena sa ivice kaznenog prostora sjajno matirao Bernda Lena.

 

Dobro je počeo Fulam, napadali su i gradili akcije oko gola Totenhema. Prvu pravu priliku imali su u 22. minutu. Bivši fudbaler Mančester junajteda Andreas Pereira dobro je centrirao sa desne strane, Harison Rid je uputio udarac glavom, ali je lopta išla pravo u ruke golmana Uga Lorisa.

Pretio je i prvi strelac tima srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, ali u periodu bolje igre domaćeg tima gol su postigli – gosti. I to zna se ko: Hari Kejn. Njegov 199. premijerligaški pogodak na jubilarnoj 300. utakmici u dresu londonskih Petlova. Ujedno bio je to njegov 266. pogodak za Totenhem u svim takmičenjima čime se izjednačio sa klupskom legendom Džimijem Grivsom.

I u drugom poluvremenu je Fulam imao više od igre, Mitrović je ponovo pretio, ali domaći tim nije uspeo da nađe put do mreže golmana Lorisa. Srpski reprezentativac ponovo se mučio sa povredom. Naime, u samom finišu susreta Mitrović je teren napustio uz pratnju klupskog doktora, ali je smogao snage i nastavio meč. 

Nakon ove pobede, 11. u sezoni, Konteov tim se učvrstio na petom mestu sa tri boda manje od Mančester Junajteda i Njukasla na pozicijama tri i četiri, koje vode u Ligu šampiona naredne sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading