VELIKO IZNENAĐENJE U MILANU: Empoli ŠOKIRAO Inter (FOTO)

Autor:

Sport

23.01.2023

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neroazuri poraženi na svojoj "Đuzepe Meaci".

VELIKO IZNENAĐENJE U MILANU: Empoli ŠOKIRAO Inter (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko

Fudbaleri Empolija priredili su veliko iznenađenje i kao gosti pobedili u Milanu tim Intera u pretposlednjoj utakmici 19. kola Serije A rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je 19-godišnji Tomazo Baldanci samo dva minuta pošto je ušao u igru.

Ključni trenutak dogodio se u 40. minutu. Tada je kapiten domaćeg tima Slovak Milan Škriniar zbog neoprezne intervencije dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i Inter je nastavio meč sa igračem manje.

Fudbaleri Empolija su to iskoristili i došli do prenosti u 66. minutu. Tomazo Baldanci je snažno šutirao, ali gol ide i na dušu golmana Onane od koga se očekivala mnogo bolja reakcija.

Pokušavali su domaći igrači da stignu bar do izjednačenja, u dobroj situaciji našao se Edin Džeko, Stefan de Vrij je nakon kornera pogodio prečku, ali se rezultat više njie menjao.

Inter je propustio priliku da pobedom preskoči gradskog rivala Milan na drugoj poziciji. Ovako, ostao je na trećem mestu sa bodom manje. Prvi je Napoli sa čak 12 bodova više od Milana, a 13 od Intera i Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading