POTPISAO ZA CRVENO-BELE: Miloš Milojević ga odlično poznaje!

Autor:

Sport

23.01.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje.

POTPISAO ZA CRVENO-BELE: Miloš Milojević ga odlično poznaje!

Foto: Starsport/Ilustracija

Mladost GAT je ozvaničila saradnju sa Romanom Galom, koji je već deseto pojačanje za debitanta u Superligi tokom ove zime.

 

 

U pitanju je 27-godišnji fudbaler iz Sjedinjenih Američkih Država, koji je kao tinejdžer došao u francuski Lorijen, ali se posle tri godine vratio u Ameriku. Novi dolazak u Evropu usledio je 2016. godine kada je potpisao za Malme i igrao za omladince ovog kluba. Potom je išao na pozajmice u Ničeping, GIF Sandsval, Stabek i Erebro.

U poslednje dve sezone igrao je za prvi tim Malmea koji je prošle godine vodio sadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević. Za ovaj trofejni švedski klub upisao je 47 nastupa, postigao je 12 golova uz devet zabeleženih asistencija. Primarna pozicija mu je desni bek, mada često igra i ofanzivnije, bliže golu rivala. Crveno-beli iz Novog Sada od Gala imaju velika očekivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading