UROŠEVIĆEVA BOMBA GA NIJE IZNENADILA: Petrić zadovoljan posle TSC-a!

Autor:

Sport

23.01.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana analizirao duel sa timom sa severa Srbije.

UROŠEVIĆEVA BOMBA GA NIJE IZNENADILA: Petrić zadovoljan posle TSC-a!

Foto: Republika

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana i TSC-a remizirali su rezultatom 1:1 na pripremama u Turskoj, a utiske posle meča izneo je trener crno-belih Gordan Petrić.

- Nebitan mi je rezultat. Isto to sam rekao i kada je bila prva utakmica, isto tako je i sad. Bitno mi je da su momci istrčali, u nekim taktičkim stvarima su danas bili slabi, a da li je to u ovom trenutku razumljivo i podnošljivo to najbolje igrači mogu da kažu. Verovatno su im teške noge, ali Bože moj, zato smo došli i ovde da se pripremamo. Mi smo specifična ekipa koja u jednom danu igra dve teške utakmice. To ćemo uraditi i 27. januara. Ovaj sastav je istrčao i odradio onako kako smo možda i zamislili, i važno je da su igrači utakmicu završili bez nekih povreda - rekao je Petrić posle utakmice, a onda je prokomentarisao pogodak Uroševića.

- Dobro, Čaki je dao taj gol u prvenstvu, dao je sad. Ima lepu levu nogu. Meni je delovalo da će da šutne oko živog zida, ali je on šutnuo u suprotan ugao. Malo igrača je na takav način, šutem u suprotan ugao postizalo takve golove.

- Videli ste da smo u tehničkim stvarima, primanje i predaja lopte, bili malo slabiji. Žalili su se pre dan-dva da su im lože upaljene, ne da su povređeni, već od napora, što je normalni signalni znak u ovom delu priprema.

Kormilar "parnog valjka" se već okreće onome što sledi.

- Ne, ne brine me, to je potpuno druga priča. Ekipa TSC-a već godinu dana igra jedan sistem i to dosta dobro. Mi smo danas pokušali da napravimo balans dve ekipe, mislim da će biti još teže popodne protiv Austrije. Videćemo kako ćemo to da hendlujemo, jer izbor igrača, ako gledate prvih deset, ne bi bio takav. Popodne igramo sa potpuno drugačijom ekipom, a možda će nas čekati još teža utakmica nego što je bila ova. Pa imamo dve 27. januara, prvo napornu protiv Danskog Horsensa, a onda i protiv CSKA - zaključio je Petrić.

Podsetimo da je pripremnu utakmicu obeležio evrogol Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca, na isteku pola časa igre, a izjednačenje Topolcima doneo je Saša Jovanović u 59. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading