PREVARA JOJ DOŠLA GLAVE: Poznati engleski fudbaler IZBACIO kroz prozor stvari bivše devojke! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.01.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesne scene viđene su u Engleskoj.

PREVARA JOJ DOŠLA GLAVE: Poznati engleski fudbaler IZBACIO kroz prozor stvari bivše devojke! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/GregHalford15

U Srbiji ime Greg Halford verovatno ne znači ništa, ali se radi o engleskom fudbaleru, koji trenutno nastupa za niželigaša Hešteg junajted.

Ovaj 38-godišnji igrač je u svojoj karijeri promenio ogroman broj klubova, a između ostalog je nastupao za Sanderlend, Kardif, Portsmut, Reding, Vulverhempton, Aberdin i Notingem Forest. Ipak, sada je u centru pažnje zboog totalno druge stvari.

Naime, Halford je na svoj Tviter profil postavio snimak na kom izbacuje kroz prozor stvari svoje bivše, koja ga je prema njegovim rečima prevarila.

- Prošlo je mnogo mnogo vremena, ali konačno izbacujem stvari prevarantske ku*ve - napisao je u opisu Halford, koji je svojevremeno bio poznat po tome što je mogao da baci aut u sam centar kaznenog prostora, baš kao slavni Rori Delap.

Svakako da je ova objava naišla na veliki broj komentara, ali su oni uglavom pozitivni, pošto su ga muške kolege podržale u tome što je na ovaj način napakostio bivšoj koja ga je prevarila.

Videćemo da li će se ovo odraziti na fudbalske partije engleskog igrača, koji je ove sezone postigao pet pogodaka na 17 nastupa za ekipu Hešteg junajteda.

U karijeri je igrao i za mladu reprezentaciju Engleske, onu do 20 godina, a davne 2005. godine je u ovoj kategoriji postigao i jedan gol, na četiri upisana nastupa u dresu svoje zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading