MOGLI SU DA GA PRIUŠTE I VEČITI: Memfis Depaj prelazi u velikog rivala za SKANDALOZNO malo para!

Autor:

Sport

18.01.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan transfer na Pirinejima.

MOGLI SU DA GA PRIUŠTE I VEČITI: Memfis Depaj prelazi u velikog rivala za SKANDALOZNO malo para!

Foto: Tanjug/AP

Memfis Depaj

Memfis Depaj, jedan od najboljih holadnskih fudbalera, napustiće ekipu Barselone i preći u redove Atletika iz Madrida za samo 3.000.000 evra, prenose brojni evropski mediji.

Holanđanin je imao ponude brojnih klubova van Pirineja, ali je njegova želja bila da ostane u Španiji i potpiše ugovor sa ekipom koju sa klupe prevodi Čolo Simeone.

Depaj danas nije viđen na treningu Barselone, a čini se da je razlog upravo taj što je bio na pregovorima sa ekipom sa Vanda Metropolitana, gde će po svemu sudeći potpisati ugovor na dve i po godine.

Foto: Tanjug/AP

Memfis Depaj u dresu reprezentacije Holandije

Ugovor holandskom napadaču ističe ovog leta, pa je jasno da je Barselona na kraju izvukla maksimum iz ove situacije. Na početku su tražili sedam miliona, ali su ipak popustili, pa će Depaj za samo tri miliona napustiti Kataloniju. Španski "Relevo" prenosi i da su u igri određeni bonusi, pa bi cena na kraju mogla da naraste do četiri miliona.

Madridska "Marka" navodi da će Depaj biti jedino pojačanje Atletika u januarskom prelaznom roku, osim u slučaju da Felipe napusti klub. Onda će Atletiko pokušati da dovede Čaglara Sojundžua iz Lestera, kojeg namerava da kapariše za leto kada će mu isteći ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading