SKANDALČINA U BARSELONI: Mesi je pacov iz kanalizacije i hormonski patuljak!

Autor:

Sport

13.01.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota.

SKANDALČINA U BARSELONI: Mesi je pacov iz kanalizacije i hormonski patuljak!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi na utakmici Holandija - Argentina

Veliki skandal potresa Barselonu i španski sport.

Tamošnji mediji otkrili su prepisku čelnika Barselone iz vremena kada je Žozep Bartomeu bio na čelu kluba, a u kojoj najuže rukovodstvo kluba na prizeman način vređa Lionela Mesija.

- Barti, ne možeš biti tako dobar sa tim pacovom iz kanalizacije. Ovaj klub mu je dao sve, a onda je on odlučivao o transferima, novim ugovorima, sponzorima za sebe... Moraš da misliš i na Suarezov ugovor, na onaj Đordija Albe, a tu su i provizije za potpis Ansua Fatija i Mesijevog agenta, koji ne zna ni da čita, a partner mu je diler. Svi mi u klubu trpimo zbog tog hormonskog patuljka, koji može Barsi da zahvali što je uopšte živ - napisao je klupski advokat Roman Gomes Ponti tadašnjem predsedniku Bartomeuu.

Svaki komentar je suvišan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Виктор

13.01.2023 13:40

Ништа није погрешио и за све је лепо рекао.