POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Milojević iz Humske odvodi LEGENDU Partizana!

Autor:

Sport

10.01.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se transfer bomba.

POTRES U SRPSKOM FUDBALU: Milojević iz Humske odvodi LEGENDU Partizana!

Foto: Starsport

Gordan Petrić i Miloš Milojević

Nakon interesovanja za El Fardu Bena, trener kiparskog Apoela Vladan Milojević planira da u svoju ekipu dovede i Miloša Jojića, igrača koji je u dva navrata nosio dres beogradskog Partizana.

Jojić je ponikao u ekipi Partizana, a dres prvog tima je nosio u periodu 2012. do 2014. godine. Tada je verovatno i igrao najbolji fudbal u karijeri, odakle je otišao u ekipu Borusije iz Dortmunda. Nakon toga je prešao u Keln, gde se zadržao tri godine, odakle je otišao u Tursku, odnosno u istanbulski Bašakšehir. Godinu dana je proveo na pozajmici u Volfsbergeru, a zatim se vratio u Partizan.

Foto: Starsport

Miloš Jojić u dresu Partizana

Epizodu u crno-belima je završio na leto 2022. godine, ali je i dalje ostao u Humskoj, gde trenira sa prvim timom. Ipak, sada se čini da će ponovo u toplije krajeve, pošto ga želi kiparski Apoel.

Vladan Milojević je preokrenuo sezonu ekipe, zabeležili su 11 pobeda u 13 mečeva, pa se sada nalaze na drugom mestu tabele i zbog toga im trebaju pojačanja, kako bi naredne godine igrali u Evropi.

Videćemo da li će do ovog transfera na kraju doći, a poznato je i da Milojević želi da u svojoj ekipi vidi i El Fardu Bena, jednog od najbolji stranaca u istoriji Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading