FILMSKA PRIČA U ENGLESKOJ: Bivši reprezentativac i igrač Arsenala UHAPŠEN zbog KOKAINA!

Autor:

Sport

08.01.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se nalazi u velikom problemu.

FILMSKA PRIČA U ENGLESKOJ: Bivši reprezentativac i igrač Arsenala UHAPŠEN zbog KOKAINA!

Foto: Tanjug/Profimedia

Kokain, droga

Entoni Stouks, tridesetčetvorogodišnji bivši fudbaler, uhapšen je u Dablinu, nakon što je u njegovom automobilu pronađen kokain u vrednosti od 4.500 evra.

U pomalo filmskoj priči, Stouks i njegov saputnik su krenuli da beže nakon što im je policija pronašla drogu, ali su ih na kraju pripadnici organa reda stigli, uhapsili, a zatim poslali u pritvor, gde čekaju da budu izvedeni pred sudiju.

Ovu vest su preneli brojni britanski mediji, koje je priča i te kako zainteresovala.


- U petak ujutru uhapšena su dvojica muškaraca u tridesetim godinama zbog incidenata u vezi sa opasnom vožnjom. U vozilu je pronađena i značajna količina droge. Obojica su zadržana u pritvoru - preneli su ostrvski mediji informacije iz policije.


Stouks je od ranije poznat kao problematična ličnost, a 2013. godine je bio osušen na dve godine uslovno, zbog fizičkog napada u jednom noćnom klubu u glavnom gradu Irske. Tadašnji igrač Seltika je priznao krivicu za prebijanje Entonija Bredlija, kojem je polomio nos i nekoliko zuba.

Stouks je prošao fudbalsku školu Arsenala, a u karijeri je igrao za Sanderlend, Šefild junajted, Kristal Palas. Najveći trag je ostavio u Seltiku, za koji je nastupao od 2010. do 2016. Potom je branio boje Blekburna, Hibernijana, Apolona iz Smirne.

Nekadašnji reprezentativac Irske je 2020. u Livingstonu stavio tačku na fudbalsku karijeru. U svojoj karijeri je devet puta nosio dres svoje države, ali nije uspeo da se upiše u strelce, iako je igrao na poziciji napadača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading