NESTVARNO! Reprezentativac UHAPŠEN zbog ŠVERCA 100 kilograma kokaina!

Autor:

Sport

06.01.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku verovali ili ne.

NESTVARNO! Reprezentativac UHAPŠEN zbog ŠVERCA 100 kilograma kokaina!

Foto: Tanjug/Profimedia

Kokain, droga

Žan-Emanuel Nedra (30), reprezentativac Martinika, uhapšen je prethodnog vikenda na aerodromu "Šarl de Gol" u Parizu zbog šverca droge, javlja francuski "Le Parisijen."

Francuski list prenosi da je Nedra uhapšen zajedno sa svojom devojkom, jer je u njihovim koferima pronađeno 100 kilograma kokaina i da su još prvog dana 2023. godine stavljeni u pritvor. Nedra se našao pred istražnim sudijom vrlo brzo, a lokalni mediji su potom javili da je pušten da se brani sa slobode.

Nedrin klub, Aiglon du Lamentena, oglasio se saopštenjem u kom je poručio da će se truditi da se bore protiv ove pošasti.

Bez znanja o njegovom stepenu umešanosti, saznali smo da je jedan od naših igrača uhapšen zbog zbog šverca droge. Hajde da budemo jači nego ikad i ujednineniji, da nastavimo naš rad edukacijom kroz sport i da se borimo protiv ove pošasti.

Nedra je za Martinik debitovao još 2012. godine, nakon što je pružao sjajne partije u dresu US Marinoise i Colonial. Igra na poziciji veznog igrača i bio je član nacionalnog tima na Gold Kupu 2017. protiv Paname i Nikaragve. ž

Bio je starter u porazu od selekcije Paname, a takođe je u prvih 11 započeo meč i u pobedi nad Nikaragvom. Odigrao je i protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, ali je na tom meču priliku dobio sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading