PRVA IZJAVA POSLE NEOČEKIVANOG NAPUŠTANJA AJAKSA: Reprezentativac ODUŠEVLJEN prelaskom u Bajern (FOTO)

Autor:

Sport

06.01.2023

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci se ne odbijaju.

PRVA IZJAVA POSLE NEOČEKIVANOG NAPUŠTANJA AJAKSA: Reprezentativac ODUŠEVLJEN prelaskom u Bajern (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Holandski reprezentativac i dojučerašnji fudbaler Ajaksa Dejli Blind oduševljen je što će u narednom periodu igrati u dresu minhenskog Bajerna. Nemački šampion je u petak potpisao ugovor sa 32-godišnjim Holanđaninom do kraja sezone.

 

 

- Jedva čekam da igram ovde. Bliži se najvažniji deo sezone, gde ćemo pričati o titulama, a klub kao što je Bajern može da osvoji bilo koji trofej. Žeđ za trofejima u Bajernu bila je ključna za moju odluku. Nadam se da mogu iskustvom da pomognem timu. Daću sve za Bajern - rekao je Dejli Blind u zvaničnoj izjavi za klub iz Minhena.

Blind je ove sezone odigrao 19 utakmica za Ajaks u svim takmičenjima i upisao dve asistencije. Iskusni defanzivac je krajem decembra sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Amsterdama.

Iskusni defanzivac je tokom karijere igrao još za Groningen (pozajmica) i Mančester junajted. Nedavno je igrao za reprezentaciju Holandije na SvetskoAm prvenstvu u Kataru. Ukupno je za nacionalni tim odigrao 99 utakmica i postigao tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading