VELIKO POJAČANJE ZA STANKOVIĆA: Zvezdino dete veruje u Sampu i Mistera

Autor:

Sport

29.12.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski klub pred velikim izazovom.

VELIKO POJAČANJE ZA STANKOVIĆA: Zvezdino dete veruje u Sampu i Mistera

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Prema pisanju lokalnih italijanskih medija, Filip Đuričić je odlučio da odbije sve ponude za transfer iz Sampdorije u januaru kako bi ostao i pomogao ekipi da izbori opstanak u elitnom rangu italijanskog klupskog fudbala. Navodno je već odbio poziv Salernitane za zimski prelazni rok, zahvalio se na ponudi i poručio da ostaje kako klub ne bi završio u Seriji B.

Republika

Foto: Starsport

Filip Đuričić

Ovim je srpski reprezentativac pokazao veliko poštovanje prema klubu u kojem igra po treći put u karijeri, ali i prema treneru Dejanu Stankoviću

Filip Đuričič je letos u Đenovu stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Sasuolom. U dresu Sampe odigrao je 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola. Sa klubom ima potpisan ugovor do juna 2024. godine.

Podsetimo, srpski ofanzivac je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali je seniorsku karijeru gradio u obrenovačkom Radničkom, Herenvenu, Benfiki, Majnc, Sautempton...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading