NEVEROVATNO! Ostaje bez kluba nakon DOMINACIJE na Mundijalu!

Autor:

Sport

28.12.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet situacije za sjajnog fudbalera.

NEVEROVATNO! Ostaje bez kluba nakon DOMINACIJE na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Selim Amalah

Fudbalska selekcija Maroka napravila je neverovatan rezultat na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je takmičenje završila na četvrtoj poziciji, iza Argentine, Francuske i Hrvatske.

Najzaslužniji za ovo četvrto mesto, koje će ostati zabeleženo kao najveći rezultat afričkih selekcija u istoriji na Svetskim prvenstvima, je svakako vezni red Marokanaca, koji su predvodili Unahi, Amrabat, ali i Selim Amalah.

Foto: Tanjug/AP

Maroko je bio hit Svetskog prvenstva u Kataru

I dok su Amrabat i Unahi pobrali sve simpatije i pola Evrope se raspituje za njih, situacija je drugačija kada je u pitanju vezista Selim Amalah, koji sigurnio nije očekivao da će ga u Standardu iz Liježa prebaciti u drugi tim. Odigrao je sedam utakmica u Kataru na visokom nivou, ali su Belgijanci procenili da im više nije potreban šest meseci pre isteka ugovora.


Amalaha i tri igrača prebacili smo u drugu ekipu. Ne želimo da im povećavamo tržišnu vrednost jer će na kraju sezone otići besplatno – saopštili su iz Standarda.

Ipak, trener Roni Deila bio je protiv odluke kluba, pa je na indirektan način želeo da im stavi do znanja da je ta odluka pogrešna.

To je tužno, razočaran sam. Selim je bio jedan od naših najboljih igrača pre Svetskog prvenstva – rekao je Deila.

Videćemo kako će se rešiti situacija u belgijskom klubu, ali sigurno je da Amalah neće puno tražiti novi klub, kada mu istekne ugovor sa ekipom iz Liježa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading