Čelsi na mukama! Nevolja za klub iz Londona

Autor:

Sport

28.12.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Grejem Poter izjavio je večeras da je zabrinut zbog fudbalera londonskog kluba Risa Džejmsa, koji se povredio početkom drugog poluvremena meča 17. kola Premijer lige protiv Bornmuta, prenose britanski mediji.

Čelsi na mukama! Nevolja za klub iz Londona

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija slave gol Salcburgu

Čelsi je pobedio 2:0 ekipu Bornmuta, ali Džejms morao da bude zamenjen u 50. minutu. Džejms je zbog povrede kolena propustio nedavno Svetsko prvenstvo u Kataru.

- U ovom momentu ne mogu ništa da kažem o obimu povrede, za nas je to veliki udarac, svi jasno vide koliko on znači našem timu. Držimo palčeve i čekamo da vidimo koliko je loše - rekao je menadžer Čelsija po završetku meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ris Džejms

Pobedu Čelsija na večerašnjem meču doneli su Kai Haverc i Mejson Maunt.

- Prvo poluvreme smo veoma dobro odigrali. Igrači su imali dobar stav i pristup i dali su sve od sebe. Mislim da smo zaslužili pobedu, ali Bornmut je meč učinio pravim takmičarskim i morali smo dobro da se naradimo za ova tri boda. Za nas kao tim je ovo korak napred. Nismo baš blistali pre pauze za Mundijal. Ali, sve pauze uvek moraš da iskoristiš najbolje što možeš - da preispitaš sve, da oporaviš igrače. Mislim da smo iskoristili šta smo mogli iako su nam se igrači vraćali u različito vreme - zaključio je Poter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading