ČEKIĆARI NALJUTILI ARSENAL: Tobdžije pokazale ŠAMPIONSKI karakter (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londonski derbi pripao četi Mikela Artete.

ČEKIĆARI NALJUTILI ARSENAL: Tobdžije pokazale ŠAMPIONSKI karakter (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala savladali su Vest Hem u poslednjem meču današnjeg programa 17. kola Premijer lige rezultatom 3:1 (0:1).

Počelo je poništenim golom Sake u petom minutu zbog ofsajda. Arsenal je nastavio sa napadima, ali i neefikasnom igrom, bez prave realizacije. Strelac jedinog gola u prvom poluvremenu bio je Alžirac Mohamed Said Benrahma u 27. minutu iz jedanesterca. Prethodno je u šesanestercu Arsenala oboren Džarod Boven.

Arsenal je imao mnogo više od igre u nastavku. Kapiten Odegard je šutirao na gol Vest Hema, loše je zahvatio loptu, ali se ona pretvorila u idealnu asistenciju - Bakajo Saka se odjednom našao sam ispred golmana Fabijanskog i bez muke poslao loptu u nebranjeni deo mreže za 1:1 u 53. minutu.

Samo pet minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:1. Gol je postigao Brazilac Gabrijel Martineli, a asistent Švajcarac Granit Džaka.

Konačan rezultat postavo je Edi Nketija u 69. minutu, sjajno se okrenuo oko Kerara nakon što ga je proigrao Edegard i pogodio sam ugao gola gostiju.

Londonske Tobdžija su nakon 15-te pobede u 17 utakmica prve na tabeli sa 40 bodova, slede Njukasl 33, Mančester Siti 32...

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading